Contacteer ons!
SoStockel-Exclu

Een besloten park met wooncomplex, beschut tegen nieuwsgierige blikken.

Achter een beveiligde toegangspoort van Stockel, in het van de hipste wijk van Sint-Lambrechts-Woluwe, ligt uw thuishaven. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is vanuit uw appartement in alle privacy genieten van de rust en het uitzicht op de natuur.

So Stockel - Drawing
SoStockel-Family

De kunst van samenleven

SO Stockel is een echte thuishaven, weg van de straat, waar u in alle gezelligheid helemaal tot rust komt: genoeg ruimte voor spelende kinderen, maar ook een polyvalente zaal voor familiegebeurtenissen en ontspanning voor de bewoners.

So Stockel - Baby
SoStockel-Green

Geniet van op uw terras of de tuin van een bijzondere groene omgeving !

Adem de frisse ochtendlucht in ! SO Stockel opent voor u een schitterend natuurrijke park, dat gedeeltelijk beschermd is als groenzone.

SO Stockel is een duurzaam project met respect voor het milieu tot in de kleinste details. En dat alles in een groene wijk op een steenworp van de Groene Wandeling (de oude spoorlijn) die Stokkel met Oudergem verbindt.

So Stockel - Tree
SoStockel - Ambiance
SoStockel-Modern

Strakke architecturale lijnen,
één met de omgeving

Een bijzondere omgeving vraagt een gedurfde en harmonieuze architectuur. De gebouwen zijn mooi geïntegreerd in het glooiende terrein en elke woning geniet van een fraai uitzicht.

Verzorgd tot in de puntjes

De indeling maakt van de appartementen een rustgevende leefruimte met veel daglicht. Vanaf uw terras of door de grote ramen geniet u van prachtige uitzichten.

SO Stockel biedt een geoptimaliseerde leefruimte voor elke bewoner. De keuken is hyperuitgerust, het design is hedendaags en volledig op maat van elk appartement. De hoogwaardige materialen in de badkamer, de houten vloerbekleding en de tegels zijn met zorg en smaak uitgekozen. Zo krijgt ieder appartement een stijlvolle uitstraling.

SoStockel-Urban

In het hart van de stad

U verwacht het niet in dit rustige park, maar u bent hier op loopafstand van alle leuke adresjes van Stokkel en de beste restaurants en winkels van de hoofdstad.

Mag het ook wat verder voor u ? In een paar minuten staat u met de auto, de metro, de bus, de elektrische step… in het bruisende hart van Brussel.